Deel

advertentie

SoHo Gastrobar

Opening op 1 september

SoHo Gastrobar

Nieuwe zaak, nieuwe naam, nieuwe chef…
SoHo gastrobar aangenaam

SoHo gastrobar. Het is de nieuwe naam van dé nieuwe horecazaak op nummer 15 van de Markt in Schagen. “SoHo gastrobar, een naam die wat ons betreft staat voor alles. Alles kan. Alles is. Alle smaken, geuren, culturen, trends, oud, nieuw, jong, ouder, gek, leuk, spannend of heel gewoon. Gewoon goed. Gewoon alles,” vertelt de enthousiaste mede-eigenaar Antoine de Weerd die niet kan wachten om de deuren officieel te openen.

Compagnon en zwager Frits Nieuwenhuizen vult aan. “Met SoHo gastrobar zetten we een plek neer voor iedereen die zich graag bevindt in een mooie omgeving met een ontspannen sfeer. Natuurlijk zijn er genoeg plekken waar je goed kunt eten en fijn kunt zitten, alleen zijn het de bijzondere extra’s die bij ons, bij SoHo gastrobar, net voor dat beetje anders en alles zorgen.”

Historische naam
Zo neemt de historie van het pand een belangrijke plek in. De zaak maakt een sprong terug in de tijd. Terug naar de Roode Leeuw. Antoine: “Naast het bekendmaken van onze nieuwe naam, zijn we ongelooflijk trots te mogen delen dat Dyon Huiberts onze Chef-kok wordt. En hij gaat niet alleen koken. Integendeel. Hij neemt zijn eigen gebrouwde bier met de naam, hoe kan het ook anders, ‘Roode Leeuw bier’ mee. Hoe gaaf is dat?!”

“We zijn hier echt heel bij mee. De ‘ja’ van Dyon maakt onze plannen compleet,” zegt Frits. “SoHo gastrobar wordt een zaak waar iedereen zich thuis zal voelen. Of je nu een bierliefhebber of een wijnkenner bent. Of je gaat voor een snelle hap of echt een avond uit. SoHo heeft het en heeft het net even anders dan anders.”

Planning
Bij de overname in februari was er hoop op een korte, snelle verbouwing. Antoine: “Maar zoals dat gaat bij nagenoeg elke verbouwing zijn er altijd de nodige tegenvallers waar je mee te maken krijgt. Ik noem het Corona-virus, al waren er ook wat bouwtechnische dingen die simpelweg langer duurden dan gepland. Bovendien is ons motto dat het goed moet zijn, het moet kloppen. Half werk beginnen we niet aan. Daarom is de opening van het restaurantgedeelte opgeschoven naar 1 september en volgt het hotel met 14 kamers snel daarna.”

Team SoHo gastrobar
Antoine, Frits en Dyon vormen de basis van team SoHo gastrobar. Op dit moment zijn ze druk op zoek naar collega’s om hun team compleet te maken. Lijkt het je wat? Solliciteren kan via de website: www.sohogastrobar.nl

 

advertentie

Meer 'Horeca':

Koeienhemel wordt ingelijfd

26 juni 2020

Wonders heeft grootse plannen

Familie van Weel van Wonders neemt per 1 juli het pand over van buurfamilie de Boer.

Op een mooie Pinksterdag

5 juni 2020

Wat zaten we toch lekker op 1 juni

Zonovergoten, nog lekker een dagje vrij, en dan mag je eindelijk weer om de kerk, en wat was het weer gezellig

Nieuw terras in Schagerbrug

5 juni 2020

Hoe doe je dat zo snel?

Nou, je vraagt een kennis met een groot apparaat, je graaft wat af, gooit er wat bij en hopla

Terras op proef

29 mei 2020

Maandag 1 juni 'gehts los'

Er is een generale repetitie gehouden afgelopen week om te kijken of alle plannen ook daadwerkelijk in acties zijn omgezet, B&W kwam persoonlijk kijken naar de proefopstelling

Bezorgdienst populair

29 mei 2020

thuis koken hoeft niet meer

Bijna alle restaurants zijn de laatste tijd gaan bezorgen, en dat bevalt zo goed dat ze dat na 1 juni gewoon blijven doen.

Restaurants open per 1 juni

8 mei 2020

Dat komt voor TOV als een geschenk uit de hemel

Wat is het moeilijk om als horecatijger je zaak langzaam het putje in te zien verdwijnen. En dan komt het gerucht los dat er openingen komen, maar welke en wanneer...

Verruimen terrassen

8 mei 2020

Het water staat een aantal zaken nog wel aan de lippen

Ik heb een gesprek gehad met Jelle Beemsterboer van de Gemeente Schagen om te kijken naar de mogelijkheid voor verruiming van terrassen binnen de gemeente Schagen op openbaar grondgebied

Farmshop & Kitchen

8 mei 2020

Lekkers van de boer, in de pan bij Stiel

Letterlijk met onze handen in de klei, borrelde dit idee op, van de lokale delicatessen gaat de keukenbrigade overheerlijke take-away maaltijden maken vanuit hun eigen vertrouwde keuken

Moederdag presentje

8 mei 2020

voor de aller allerliefste mama's

Die moederdag brunch zit er niet in maar Ivan heeft zijn fantasie de vrije loop gelaten en voilá een prachtig moederdag presentje

Schoon binnen

24 april 2020

drastische maatregelen

Het mooie weer komt eraan, terras kan weer open mits je het welkom even over je heen laat komen

Terras Test

24 april 2020

anderhalve meter bier, hoe doe je dat?

Als horeca ondernemer lig je er natuurlijk wakker van, hoe kun je je terras zo inrichten dat die anderhalve meter erin zit

Waardebon

10 april 2020

Om onze horeca te steunen kun je wel degelijk iets doen

Niet ieder horeca bedrijf kan maaltijden bezorgen, maar ze kunnen wel waardebonnen verkopen, dat helpt ook

PubQuiz

10 april 2020

De Quiz zoals je gewend bent maar dan zonder Pub...

Dezelfde quiz als dat je gewend bent in Wonder’s – dus mét beeld en geluid – kun je vanuit huis spelen. Dus maak een team met vrienden, overleg met elkaar via sociale media en doe mee!

Red de Horeca

27 maart 2020

Anders kunnen we deze zomer nergens op het terras!

Ze werken er allemaal kneiterhard aan, om er voor te zorgen dat nu de deuren dicht moeten ze ook wel weer open kunnen als het mag

Terug