Nieuw RTV station Schagen

Het radiomaken zit gewoon in zijn bloed

Nieuw RTV station Schagen

Schagen krijgt een nieuw RTV station

Willem de Wilde, man van het eerste uur waar het op Schager radio aankomt zit weer vol plannen en als u hem kent dan weet u hoe dat klinkt:

“We willen radio en tv maken met bezieling, we willen mensen met ideeën, we willen de straat op en de kroeg in, en natuurlijk willen we onze paradijsvogels in beeld brengen.
We zijn ooit met zakkenvol passie aan Schagen FM begonnen met amateur radiomakers en bevlogen technici. Dat gevoel wil ik terugbrengen. Het moet ook een platform worden, en iedereen met een goed idee moet dit platform kunnen gebruiken. Het plezier moet er afspatten.”

De foto is al weer van 4 jaar geleden in de oude studio in de Spartahal. Willem achter de microfoon en de trouwe aanhang aan de vette bek, herkent u ze? Daan Hoedjes, Peter Meijer en Marcel Wessel, met zo’n koppel kan de show niet meer stuk.

TV in de startblokken
“In principe begin ik met radio en podcasts, tv komt in een later stadium. Ik zie veel leuke televisie op internet verschijnen maar het bereikt vaak bitter weinig publiek en dat kan beter als we allemaal van hetzelfde platform gebruik maken. Dat centrale punt gaat er nu komen. Een naam is er nog niet, dus als je een goed idee hebt dan hoor ik het graag.”

Bent u enthousiast, heeft u een goed idee of denkt u een naam te weten voor dit nieuwe RTV station? Mail naar [email protected]