Karin Bloemen

TopPop

Karin Bloemen

Klusje
Ik had vandaag weer eens een leuk klusje,
TV opnames voor een programma met allemaal oude beelden van Top Pop.

Dat is precies 50 jaar geleden begonnen en nu willen ze daar op terug kijken. Logisch, deze Corona tijd laat veel oude beelden zien van wat er vroeger allemaal gemaakt is.

Rondbellen
Soms voelt dat een beetje raar, ik heb nog twee hele mooie shows opgenomen , ‘Witte Nar’ en ‘Volle Bloei’, en die liggen nu op de plank, maar daar is, blijkt na wat rondbellen, geen enkele behoefte aan …. Ik ben te oud, of niet meer goed genoeg voor NPO 1 of zo ….. Terwijl mijn laatste show op TV goed was voor 1,2 miljoen kijkers  Maar ik zal niet teveel klagen De tijd voor de jeugd is aangebroken en dat heb ik maar te accepteren, of zo …. Doet zeer…

Fan
Dus zo’n programma over Top Pop was zeer welkom en echt leuk om aan mee te werken Als je al die beelden ziet realiseer je je des te meer hoeveel er veranderd is in die 50 jaar! Niet alleen qua opvatting van televisie maken , maar natuurlijk ook qua uiterlijk, de kleding, de kapsels, stijl van dansen….

Hopelijk wordt het snel uitgezonden want het is zeer vermakelijk. Mijn hele tienerjeugd was Top Pop en sowieso Popmuziek mijn redding, het nam je mee in een wereld van vrolijkheid en saamhorigheid, al je vrienden en vriendinnen keken ernaar en dus had je het de volgende dag over niets anders dan de nieuwste nummer 1 en hoe knap of hoe goed deze of gene artiest was.
Ik was natuurlijk fan van David Cassidy…… er waren grote uitklap-foto’s van hem in de Popfoto, het wekelijkse blad over de artiesten en allerlei artikelen over hun leven. Een heerlijke vlucht voor mijn jonge getroebleerde geest…. Kijk maar op You tube naar wat oude beelden!

of kijk naar mijn shows op mijn You tube kanaal….

Dat mag ook, kus