En dan ben je ineens 12,5 jaar verder

Het was best een sprong in het diepe

En dan ben je ineens 12,5 jaar verder

17 jaar geleden heb ik mijn baan als adviseur Private Banking bij de Rabobank opgezegd en ben ik in het Fit4lady avontuur gestapt.
Sportief was ik al en stilzitten zit niet echt in mijn aard dus leek het mij wel een mooie nieuwe uitdaging. Mijn ouders konden mijn zus als baby lekker buiten in de kinderwagen zetten, dat was bij mij echt geen optie.

Het leek me super leuk en dat is het nog steeds. Een eigen sportschool alleen voor vrouwen in mijn eigen stad. In 2011 ging ik op zoek naar een locatie en op 2 januari 2012 ben ik gestart. Na 3 maanden hadden we al 100 leden, na 6 maanden 150 en binnen 1,5 jaar 250. In 2013 werden we uitgeroepen tot startende ondernemer van het jaar 2012.

Nu telt onze sportschool al jaren een stabiel ledenaantal van 330 leden, waar we super blij en trots op zijn! En zijn we 12,5 jaar verder. In 2018 zijn we naar ons eigen nieuwe pand verhuisd waar ik sinds 2019 samen met Simco, met heel veel plezier boven woon. Reistijd, nog geen minuut. We zijn met 3 trainsters in 2012 begonnen, inmiddels bestaat ons team uit 9 trainsters. Stuk voor stuk toppers, want zonder trainsters geen Fit4lady.

Als geen ander ken ik het belang van een gezond lijf. Daarom steun ik met liefde goede doelen als de Hartstichting, Het Glazen Huis en Pink Ribbon. Meerdere jaren achtereen hebben we geld ingezameld voor de Stichting ALS in combinatie met A Local Swim in Schagen en we werven nog altijd bloeddonoren voor Sanquin.

Waar ik natuurlijk heel erg trots op ben is de Dutch Fitness Award die we nu zes opeenvolgende jaren hebben gewonnen, we zijn door Schager sportliefhebbers uitgeroepen tot de beste fitness club in Schagen.

Met sportieve groet,
Nathalie Raadgers.