Colofon

Flessenpost informeert je iedere vrijdag uitgebreid over de activiteiten en het nieuws uit Schagen. Heb je vrienden die dit nieuws ook willen ontvangen, stuur de nieuwsbrief dan door. Redactie en foto’s kun je sturen naar: [email protected]

Veel lees- en surfplezier met deze digitale krant uit en over de gemeente Schagen.

 

Uitgever: Tulp Media

Hoofdredactie: Margreet Baars

Redactioneel: Harry Steunenberg, Jan Bouwes en Margreet Baars.

Fotografie en vormgeving: Cora Deutekom van Codesign

Technische realisatie: VANIMEDIA

Redactieadres:
e-mail: [email protected]
Telefoon: 06-45666653

Overnemen van artikelen, foto’s en video’s
Het nieuws op Flessenpost uit Schagen komt voor een groot deel voort uit eigen nieuwsgaring, naast uiteraard de berichtgeving die is gebaseerd op standaard persberichten en door derden aangeleverde informatie. De wetenschappelijke teksten komen uit EOS Wetenschap. Voor niet-commerciële partijen als weblogs en persoonlijke websites is overname van onze artikelen toegestaan, mits voorzien van de juiste bronvermelding. Die bronvermelding moet bestaan uit een aanklikbare link naar www.flessenpostuitschagen.nl of een directe link naar het volledige, oorspronkelijke bericht. Wij stellen het verder op prijs indien u ons op de hoogte stelt van het feit dat u naar een bericht op onze site linkt.

Voor overige (commerciële) partijen, waaronder commerciële websites, bedrijvensites en andere media (krant, radio, nieuwssites, lokale omroep) is overname van berichten op Flessenpost uit Schagen niet zonder meer toegestaan. Overname is alleen toegestaan na door Flessenpost uit Schagen vooraf verleende schriftelijke (inclusief e-mail) toestemming. Bij overname dient duidelijk te worden gemaakt dat het bericht afkomstig is van de Flessenpost uit Schagen, door het vermelden van een aanklikbare link (voor websites) of de tekst: Bron: www.flessenpostuitschagen.nl. Dit geldt ook indien slechts een deel van het bericht wordt overgenomen!

Flessenpostuitschagen.nlFlessenpostuitbergen.nlFlessenpostuitegmond.nl – en FlessenpostTV zijn een initiatief van Flessenpost Nederland B.V.

Inschrijven Flessenpost uit Schagen
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Schagen. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link
Terug