Adverteerders

 

Leuk dat je op deze banner hebt geklikt. En geloof ons… je bent echt de enige niet. 

Niet alleen in Schagen, maar de Flessenpost is binnenkort ook ver daarbuiten te lezen.  (voorbeeld Flessenpost uit Bergen, Alkmaar en Egmond) Op de Flessenpost uit Schagen is het mogelijk om te adverteren op vele betaalbare en verschillende manieren. Je kunt als bedrijf je product of dienst bij onze lezers onder de aandacht brengen door bijvoorbeeld een banner, button of XL Banner te plaatsen of een advertorial. We zijn erg flexibel in de mogelijkheden dus er is altijd wel een vorm die aansluit bij je wens.

Advertorials

Een advertorial is een geschreven stuk tekst over een product of dienst, voorzien van enkele foto’s. Nu houden wij niet van slijmerige commerciële verhaaltjes en om die reden moet het dan ook informatief zijn en aansluiten bij onze stijl.

De advertorials verschijnen tussen de normale berichten door en komen door de stijl eigenlijk helemaal niet over als reclameberichten. Wel maken we duidelijk dat het om een advertorial gaat.

Banners

Er zijn verschillende plaatsen beschikbaar voor het plaatsen van banner, button of XL Banner. We hebben diverse plekken op de voorpagina en achterliggende pagina’s.

Winacties

Wie wint er nou niet graag een coole gadget of handig apparaat. Door het aanbieden van een prijs zetten wij een winactie op touw met als doel: een blije winnaar (of meerdere) en goede reclame voor jouw merk. Door het retweeten en delen van de actie komt je merk dus goed in beeld.

Meer weten?

Stuur ons dan svp geheel vrijblijvend een mail ([email protected]) en wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bellen kan natuurlijk ook: 06-45666653.

Vraag naar Margreet Baars.

Bereik

Inmiddels is het ‘Flesje’ ongekend populair bij zijn 15.000 lezers. Voor velen is het dé manier om op de hoogte te blijven van de vele aangename activiteiten en het nieuws uit de gemeente Schagen.

Adverteren kan al vanaf €195,- per maand (30 dagen online beschikbaar).

Wij bieden je o.a. de volgende mogelijkheden:

Horizontale banner op startpagina flessenpostuitschagen.nl
Formaat: 870 pixels breed x 150 pixels hoog.

Technische gegevens: aanleveren als Gif of Jpeg bestand max 20 Kb.
Heeft u zelf geen banner of website dan kunnen wij deze voor een zeer schappelijke prijs voor u opmaken.

Button in rechter kolom flessenpostuitschagen.nl
Geanimeerde button in de rechter kolom.
Formaat: 400 pixels breed x 200 pixels hoog.

XL-banner
Een XL-banner op achterliggende pagina’s (bij doorklik artikel) biedt meer mogelijkheden, bijvoorbeeld een grote banner van 870 pixels breed x 300 pixels hoog. Vraag naar de mogelijkheden.

Technische gegevens: aanleveren als png-, gif- of jpeg/jpg-bestand. Heeft u zelf geen button of website? Dan kunnen wij deze voor u opmaken.

Meer weten?  [email protected] 

Inschrijven Flessenpost uit Schagen
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Schagen. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link
Terug